Voordeuren


Stel eenvoudig en snel uw droomvoordeur samen

Een voordeur (ook betekend als huisdeur) vormt het visitekaartje van uw woning, maar naast het visuele plaatje is het ook belangrijk dat een voordeur veiligheid tegen inbrekers biedt. Mocht u als wens hebben dat uw voordeur, naast inbraakveiligheid en een harmonieus uiterlijk, ook nog een isolerend karakter heeft, dan komt u al snel uit bij de hoogwaardige doch zeer voordelige voordeuren van Kozijnen-Centrum24. Bij Kozijnen-Centrum24 maken we elke deur volledig op maat. Dat is natuurlijk in uw voordeel want alle ontwerpen en stijlen zijn mogelijk, al naargelang uw smaak en budget.

Individueel vormgegeven voordeuren bieden de mogelijkheid om een indrukwekkende entree te creëren die harmonieus past bij de rest van uw woning. De uitstraling van uw woning is stijlvol opgewaardeerd en biedt een visuele blikvanger aan voor zowel u als mogelijke gasten. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, het plaatsen van een voordeur in het ontwerp van naar uw keuze maakt de droomwoning compleet. Qua ontwerp en wensen bestaan er nagenoeg geen grenzen! Met onze configurator voor voordeuren kunt u uw droomvoordeur eenvoudig en snel zelf ontwerpen. Het enige wat u nodig heeft zijn de maten en u bent klaar om uw droomhuis te ontwerpen. Kies uit verschillende basismodellen van kunststof of aluminium en zet visuele accenten met ons ruim assortiment kleuren. Alle modellen overtuigen door een hoog kwaliteitsniveau en vakkundig vakmanschap, zodat u voor tientallen jaren kan genieten van uw nieuwe voordeur.

Kwaliteitsdeuren voor een harmonieus woongevoel

Het heeft geen uitleg nodig dat voordeuren onderdeel zijn van elke woning of gebouw en, net als kozijnen, verkrijgbaar in verschillende materialen, vormen en uitvoeringen. Naast het feit dat een voordeur het inbreekgevaar én warmteverlies drastisch moet verminderen, is het ook van belang dat de deur past bij de architectuur van uw huis, een isolerend karakter heeft en een hoge mate van weerbestendigheid kent. Al deze eigenschappen zijn een belangrijk onderdeel om mee te nemen in de keuze voor de gewenste voordeur van uw dromen.

Ieder materiaal zijn eigen functionele karakter

Voordeuren dragen aanzienlijk bij aan de isolatie van een woning, ook al beschikken ze slechts over een klein deel van de buitenruimte. Onze voordeuren zijn in de materialen aluminium, hout, kunststof of een combinatie hiervan verkrijgbaar. Onze aangeboden kwaliteitsmaterialen verschillen qua veiligheid, prijs en warmte- en geluidsisolatie. Zo kan elke voordeur qua functie en ontwerp individueel worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren en behoeften. De voordelige prijs, isolerend karakter en onderhoudsvriendelijkheid is voor veel mensen een reden om over te stappen naar voordeuren van kunststof. Houten deuren zijn door de natuurlijke eigenschappen van deze grondstof zeer energiezuinig en overtuigen ook door hun hoge geluidsisolatie en klassiek design. Aluminium is daarentegen beter weerbestendig en maatvast dan hout, waarbij de meerkamerprofielen voor een goede thermische isolatie van de voordeur zorgen.

Glazen ruiten kunnen in alle voordeuren worden geïntegreerd. Door toepassing van drie-ruits hittebestendige beglazingen kunnen nu zeer goede U-waarden tussen 0,4 en 0,8 W / (m²K) worden behaald en niets op de energiebesparing inleveren. Alle componenten van voordeuren moeten gezamenlijk een U-waarde van minimaal 1,8 W / (m²K) hebben om te voldoen aan de energiebesparingsverordening van de Duitse en Nederlandse overheid (EnEV).

Beveiliging en geluidsisolatie

Met de inbraakbestendige en duurzame voordeuren van KozijnenCentrum24 worden alle mogelijke inbraakbedreigingen moeiteloos geëlimineerd. Onze deuren zijn voorzien van een sterk deurblad, veiligheidssloten, veiligheidsbeslag en veiligheidssluitplaten. Het is dus nagenoeg onmogelijk om de deur van zijn scharnieren te tillen, open te breken of het slot open te boren. Daarmee leveren inbraakwerende deuren van Kozijnen-Centrum24 een onmisbare bijdrage aan het voorkomen van inbraken en het bevorderen van het veiligheidsgevoel van bewoners. Het toepassen van veiligheidsglas maakt deuren met een glasinzet ook beter bestand tegen inbrekers, maar voorkomt u ook letsel- en doorvalgevaar. Inbraakwerende deuren zijn onderverdeeld in zes weerstandsklassen, van RC 1 tot RC 6, waarbij RC 6 staat voor de hoogste weerstandsklasse. De Europese testnormen voor inbraakwerendheid, onder andere weergeven in het huidige Bouwbesluit en NEN 5087, geeft de methode aan om te bepalen welke deuren van een woning inbraakwerend moeten zijn uitgevoerd. Deze deuren moeten in Nederland minimaal voldoen aan de eisen voor weerstandsklasse 2.

Op de lange termijn is lawaai niet alleen vervelend, u kunt er ook lichamelijke klachten aan overhouden of zelfs ziek van worden. Let daarom bij het kopen van een nieuwe voordeur ook op geluidsisolatie. Dit is tegenwoordig zo goed te integreren dat u het van buitenaf niet meer herkent. Geef inbrekers en lawaai geen kans en stel uw voordeur samen, wanneer u maar wilt, vanuit het comfort van uw eigen huis.

Voordeuren van hoogwaardig kunststof en aluminium

Uw voordeur is het element bij uitstek om uw creativiteit op los te laten gaan. Echter zijn bij de keuze voor het juiste materiaal meestal een klein aantal overwegingen betrokken. Voordeuren van kunststof hebben een isolerend karakter en zijn extreem robuust en duurzaam. Door de uitstekende thermische- en geluidsisolatie bent u voorzien van een voordeur die direct een besparing oplevert in de stookkosten. De voordeuren kunnen worden voorzien van zowel een kunststof kaderprofiel als een aluminium profiel. De profielen zijn verkrijgbaar in verschillende dieptes en kunnen flexibel worden aangepast aan de meest uiteenlopende eisen. Deuren met een deurblad van kunststof kunnen individueel worden vormgegeven met decoratieve folies, afhankelijk van uw smaak, en passen zich stijlvol aan elke gebouwarchitectuur aan. Kunststof is weerbestendig en, in tegenstelling tot hout, onderhoudsarm en uiterst stabiel. Kunststof toegangsdeuren zijn ook zeer betaalbaar, dus u kunt investeren in andere componenten zoals beveiliging en glaselementen. Het oppervlak van het materiaal is glad en kan snel en eenvoudig worden gereinigd.

Voordeuren van aluminium overtuigen door hun lage gewicht en tegelijkertijd door optimale stabiliteit. Omgevingsinvloeden kunnen hen nauwelijks schaden en ze blijven generaties lang in vorm. Een ander voordeel van aluminium is het brede scala aan kleuren. Voordeuren van aluminium kunnen aan beide zijden in elke RAL-kleur worden geverfd en bieden zo een onbeperkte aanpasbaarheid aan het gewenste ontwerp. De iets lagere thermische isolerende eigenschappen van het materiaal worden gecompenseerd door energiezuinige frameprofielen. Bovendien wordt de geleidbaarheid van het aluminium binnen het deurblad verminderd door middel van schuimende houten constructies, zodat uw voordeur ruimschoots voldoet op het gebied van energiebesparing.

Aluminium voordeuren op maat gemaakt

Aluminium is een zeer licht doch sterk materiaal met een lange levensduur en gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast zijn aluminium voordeuren corrosiebestendig en kunnen qua vormgeving en kleur perfect worden aangepast aan de omstandigheden van het gebouw. In combinatie met extra geïsoleerde kozijnen bieden de voordeuren een zeer goede warmte- en geluidsisolatie en dankzij het robuuste kern zijn de deuren ook inbraakbestendig. Veder kunnen ruige weersinvloeden zoals hardnekkig regen, sneeuw en storm het deuroppervlak niet schaden. Naast kwaliteit vinden wij service ook heel belangrijk. Onze vakkundige medewerkers vertellen u graag meer over onze aluminium kozijnen, zodat u goed op de hoogte bent van de verschillende mogelijkheden wanneer u een aankoop wilt doen.

Kunststof voordeuren op maat gemaakt

Voordeuren van kunststof zijn tegenwoordig goedkoop, weerbestendig, onderhoudsvriendelijk en onderhoudsarm. Zoals eerder vermeld hebben kunststof voordeuren een zeer isolerend karakter en zijn extreem robuust en duurzaam. Door de uitstekende thermische- en geluidsisolatie bent u voorzien van een voordeur die direct een besparing oplevert in de stookkosten. Een stalen kern zorgt voor stabiliteit, die tevens een goede bescherming biedt tegen inbrekers. Deuren van kunststof bieden individuele vormgevingsmogelijkheden voor een aantrekkelijk design en zijn verkrijgbaar in vele vormen, kleuren en decors. Zoals al onze andere producten worden ook onze voordeuren gefabriceerd van de meest betrouwbare soorten kunststof. Dit betekent dat ze zeer veilig zijn, jarenlang meegaan en mooi blijven. Bovendien hoeft u weinig aan het onderhoud van de kozijnen te doen! Daar komt bovenop dat onze kunststof kozijnen zorgen voor een uitstekende isolatie. Dankzij onze online configurator kunnen wij uw nieuwe voordeuren geheel naar uw wens op maat maken voor de perfecte pasvorm.

Koop uw voordeuren snel en eenvoudig online

Onze jarenlange ervaring met het op maat maken van producten heeft er met succes toe geleid dat wij alleen producten met de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs aanbieden. Met onze gebruiksvriendelijke configurator kunt u uw nieuwe voordeur geheel naar eigen wens samenstellen. U bepaalt zelf de indeling, type glas, beslag, model, kleur en meer om een deur te creëren geheel passend aan uw wensen en woning. Indien gewenst creëert u zelf, met advies van één van onze vakkundige medewerkers, een unieke voordeur voor een entree met impact.

Dag en nacht raadpleegbaar

Met onze gebruiksvriendelijke configurator kunt u uw nieuwe voordeur geheel naar eigen wens samenstellen. Onze compromisloze kwaliteitsnormen garanderen u een selectie van producten die indruk maken met hun betrouwbaarheid en professionele afwerking voor ieder budget. Profiteer van onze hoge kortingen op onze voordelige prijzen en koop in enkele eenvoudige stappen uw nieuwe voordeur online. Met onze online configurator voor voordeuren bespaart u niet alleen veel geld, maar door de eenvoudige stappen ook veel moeite. Bepaal zelf wanneer u uw nieuwe voordeur online wilt bestellen en deze bij u thuis wilt laten bezorgen door onze vakkundige transporteurs. Neem rustig de tijd die u nodig hebt, onze online gebruiksvriendelijke configurator is dag en nacht raadpleegbaar en staat zeven dagen per week tot uw beschikking.

Kozijnen-Centrum24, dag en nacht uw online centrum van Kozijnen en meer.