Aluplast kiepschuifpuien

Showing all 9 results

vanaf 2.436,75 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
vanaf 2.436,75 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
vanaf 1.726,18 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
vanaf 1.726,18 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
vanaf 1.961,56 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
vanaf 1.961,56 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
vanaf 2.013,87 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
vanaf 2.223,11 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
vanaf 2.223,11 inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Kiepschuifpuien van Aluplast, een luxueuze variant met een functioneel karakter

Vandaag de dag zijn er op de markt verschillende soorten schuifpuien te vinden. Naast de populaire hefschuifpui van Kozijn-Centrum24 is het dan ook mogelijk om te kiezen voor een zogenaamde kiepschuifpui, een schuifpui van hetzelfde hoogwaardige kwaliteit, maar met een ander functioneel karakter. Zoals u van ons gewend bent worden onze kiepschuifpuien helemaal naar uw wensen op maat gemaakt, zijn zeer gemakkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur. U heeft de keuze uit vele kleuren, meerdere uitvoeringen en verschillende glastypes die allen bijdragen aan de op maat gemaakte kiepschuifpui van uw dromen. Bovendien ziet een kiepschuifpui van Kozijnen-Centrum24 er al snel modern en luxueus uit, ondanks dat het verassend betaalbaar is.

Ruimte- en kostenbesparend op het hoogste niveau

Schuifdeuren worden gebruikt als uitgangs- en toegangsdeuren naar de tuin, balkon of terras. Een schuivende en kantelende kiepschuifpui is een combinatie van een kiep kozijn en hefschuifdeur, combineert hun voordelen en is een ideaal alternatief voor een schuifdeur. De kiepschuifpui kan in tegenstelling tot hefschuifdeuren worden gekanteld, bijvoorbeeld om de woonkamer van frisse lucht te voorzien. Kunststof kiepschuifpuien zijn met name geschikt voor kleinere oppervlakken en hebben een gebruiksvriendelijk openingsmechanisme. Het parallelle schuifmechanisme, op een nagenoeg geruisloze looprail, verhindert dat de kiepschuifpui in de woonkamer uitsteekt. De kiepschuifpuien zijn van vertrouwde kozijnprofielen gemaakt en zien daarom als normale kozijnelementen uit. Verder beschikken onze kiepschuifpuien over meerkamersystemen en dubbele beglazing met als resultaat dat een uitstekende warmte- en geluidsisolatie verwezenlijkt wordt.

Ongeacht dat onze kiepschuifpuien van hoogwaardig materiaal zijn gemaakt zijn ze vanuit economisch oogpunt goedkoper dan hefschuifpuien. Echter hebben kiepschuifpuien een klein drempeltje en voorkomt het openingsmechanisme dat grotere elementverbredingen gerealiseerd kunnen worden. Tot slot zijn onze kiepschuifpuien in vele kleuren en decorvarianten verkrijgbaar die aansluiten bij uw woonwensen en uiteraard het ontwerp van de woning.

Een lagere energierekening gecombineerd met een gezonder milieu

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat stookkosten een groot deel van uw maandelijkse energierekening vormen. In een woning met goed isolerende schuifpuien en kozijnen zijn de stookkosten aanzienlijk lager en draagt u direct bij aan het reduceren van CO2-uitstoot. Kunststof als profielmateriaal, ook bekend als PVC, is een energiebesparende maatregel en een zekere investering voor de toekomst. Het materiaal PVC heeft een zeer lage thermische geleidbaarheid, zodat zowel een uitstekende warmte- als geluidsisolatie in uw woning gerealiseerd wordt. Bovendien is PVC niet metallisch van aard, waardoor de warmteopname van de kiepschuifpui niet zo hoog is als bij aluminium of andere metaal soorten. Hierdoor blijft uw woning in de winter lekker warm en in de zomer verfrissend koel.

De thermische isolatie wordt verder versterkt door het gebruik van meerkamersystemen en de bijbehorende afdichtingen. Deze ‘kamers’ zijn compartimenten gevuld met stilstaande lucht, net zoals bij een thermoskan. Hierdoor isoleren de hefschuifpuien optimaal en wordt energiebesparing een feit. Naast het isolerende karakter van PVC is het materiaal onderhoudsarm, zeer makkelijk schoon te houden en heeft het een lange levensduur. Last but not least, vergeet niet dat de energiezuinigheid van een huis uiteraard belangrijk is bij de aan- of verkoop van een woning. Al deze fantastische eigenschappen maken onze kiepschuifspui tot een populair topproduct met een uniek energiebesparend karakter. Zo heeft u onderaan de streep een lagere energierekening en draagt u direct bij aan een beter milieu.

Bescherming tegen inbrekers en weersomstandigheden

Inbraakpreventie komt voor in verschillende weerstandsklassen, die oplopend meer weerstand bieden tegen (pogingen tot) inbraak. In lijn met de Europese Norm EN 1627, beter bekend als de ‘Europese normen inbraakweerstand en veiligheidsdeuren’ garanderen onze kiep- en hefschuifpuien een veelzijdigheid weerstandsklassen oplopend tot wel RC 3, beter bekend met de term Resistance Class. Bovendien kan te allen tijde met extra maatregelen en accessoires een verhoogde inbraakbeveiliging worden verwezenlijkt, denk bijvoorbeeld aan speciaal ontworpen veiligheidsglas en vergrendelbare handgrepen. Niet alleen is het belangrijk dat u beschermd bent tegen inbrekers, maar ook tegen ruige weersomstandigheden. Het veelzijdige afdichtingssysteem in zowel onze kiep- als hefschuifpuien zorgt voor een betrouwbare bescherming tegen weersomstandigheden als wind en regen en draagt bij aan de energiebesparing binnen de woning.

Bestel eenvoudig en snel online uw kiepschuifpui

Onze kiepschuifpuien van kunststof zijn voor elke woning geschikt en kunnen aan bijna al uw woonwensen en structuur van uw woning worden aangepast. Bij Kozijnen-Centrum24 helpen wij u graag door onze hoogwaardige kiepschuifpuien in talrijke soorten en maten tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. Wij bieden een ruime selectie aan kleuren, decors en vormen die uw kiepschuifpui een persoonlijk, opvallend uiterlijk geeft. Profiteer van onze eersteklas aanbiedingen en ontwerp uw individuele kiepschuifpui wanneer u wilt in onze online 24/7 configurator.

Kozijnen-Centrum24, dag en nacht uw online centrum van Kozijnen en meer.