Schuifpuien

thermomax-prime-kiepschuifpuien
-30%
vanaf 2.608,08 1.825,66 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-30%
vanaf 2.556,16 1.789,31 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-30%
vanaf 2.632,59 1.842,81 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
aluplast-kiepschuifpuien
-30%
vanaf 3.481,08 2.436,75 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-30%
vanaf 3.481,08 2.436,75 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 2.615,42 1.961,56 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 2.615,42 1.961,56 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 2.301,57 1.726,18 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 2.301,57 1.726,18 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 2.964,14 2.223,11 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 2.964,14 2.223,11 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 2.685,16 2.013,87 inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Een stijlvolle doorgang van woonkamer naar tuin

Tegenwoordig zijn veel mensen terecht trots op zowel het interieur van hun woning als de tuin, maar minder te spreken over de doorgang van binnen naar buiten. Laat KozijnenCentrum24 u met enthousiasme overtuigen dat een doorgang van woonkamer naar tuin nooit zo gemakkelijk en harmonieus is geweest.

Verschil in onze hoogwaardige schuifpuien

Bij Kozijnen-Centrum24 kunt u een tweetal verschillende schuifpuien bestellen met ieder zijn eigen, functionele karakter.

Hefschuifpui:

In principe is de hefschuifpui een variant schuifpui waarbij u over de mogelijkheid beschikt om de deur(en) in een bepaalde richting open te schuiven. Doordat de deuren eenvoudig openschuiven is er immers geen extra ruimte vereist. Door het bewegen van de bedieningshendel wordt de deur opgetild, waardoor deze geruisloos en soepel schuift. Een groot voordeel van de hefschuifpui is dat de looprail van het schuifsysteem op dezelfde hoogte ligt als de binnen vloer. Deze drempelloze oplossing is in het bijzonder interessant voor mensen die zowel binnen als buiten hun woning geen ruimteverlies willen hebben.

Kiepschuifpui:

Een kiepschuifpui pakt het dan weer wat anders aan. Bij kiepschuifpuien kunnen de deuren niet alleen open worden geschoven, ze kunnen ook in een kiepstand worden geplaatst. Op deze manier beschikt u over een veilige en toegankelijke mogelijkheid om uw woning te ventileren terwijl u toch kan profiteren van een uitstekende lichtinval. Uiteraard niet te vergeten dat in kiepstand wordt voorkomen dat ongewenste gasten naar binnen kunnen komen.

Met de populaire kunststof schuifpuien van KozijnenCentrum24 creëert u eenvoudig en snel een ruime doorgang naar buiten, zonder dat u hiermee enige ruimte inlevert. Onze unieke schuifpuien hebben, dankzij de overloping van woonkamer naar tuin, het bijzondere effect dat woonruimtes ruimer lijken. Dit zorgt niet alleen voor een aangenaam ruimtelijk effect, maar ook voor meer lichtval in uw woning, zonder dat het aan isolatiewaarden inlevert. Daarnaast kunt u met een schuifpui eenvoudig naar buiten stappen en heeft u geen zorgen dat de schuifpui ergens tegen aan klapt. De soepele bediening van onze schuifpuien wordt door het gebruik van merkfittingen gewaarborgd en kunnen door middel van verdere accessoires aan uw persoonlijke behoeften worden aangepast. Verder hebben onze schuifpuien een inbraak werend effect en een zeer hoge dichting betreffende de doorlaatbaarheid van wind, kou en vocht.

Duurzame schuifpuien met een energiebesparend karakter

De meer-kamersystemen in de kunststofprofielen maken het mogelijk dat wij hoogwaardige en duurzame schuifpuien in verschillende soorten en uitvoeringen kunnen leveren. De beweegbare vleugel kan evenwijdig aan het vaste glaselement worden bewogen en maakt een comfortabele bediening mogelijk. Bij een kunststof schuifpui kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een tweedelig vleugelelement, maar ook voor een schuifpui met maar liefst vier vleugelelementen. Het veelzijdige afdichtingssysteem zorgt voor een betrouwbare bescherming tegen weersomstandigheden als wind of regen en draagt bij aan de energiebesparing binnen uw woning. Doormiddel van extra maatregelen en/of accessoires kan een verhoogde inbraakbeveiliging te allen tijde verwezenlijkt worden.

Beglazing

Een andere belangrijke factor in het samenstellen van een schuifpui is de keuze voor de juiste beglazing. Afhankelijk van de fabrikant zijn de kunststof schuifpuien standaard voorzien van een dubbele of driedubbele beglazing welke voor betere isolatiewaarden in uw woning zorgt. Onze ‘thermische’ beglazingen, met Ug-waarden tot 0,5 W/m²K, zorgen ervoor dat de onaangename kou buiten blijft noch de fijne warmte uw woning niet verlaat. Bescherm uw portemonnee en profiteer van de energiezuinige en duurzame eigenschappen van de moderne kunststof schuifpuien van KozijnenCentrum24. Naast een grote selectie van beglazingsopties zijn er voor uw nieuwe schuifpuien ook talrijke kleuren en decoraties beschikbaar die bijdragen aan de unieke uitstraling van uw woning. Uitgangspunt is en blijft natuurlijk de blijvende kwaliteit en de veiligheid. Neem rustig de tijd die u nodig hebt, onze online configurator is dag en nacht raadpleegbaar en staat zeven dagen per week tot uw beschikking.

Comfortabele bediening met een zalige lichtval

Naar alle eerlijkheid kunnen wij stellen dat onze schuifpuien van kunststof uw woonkwaliteit met natuurlijk lichtval verbeteren en dit gecombineerd met een geweldig panorama- uitzicht. Bovendien zorgen onze schuifpuien voor een vloeiende overgang tussen woonkamer en tuin, waarbij de lichtval ervoor zorgt dat de kamers groter lijken. Onze speciaal ontworpen fittingen voorkomen dat u (evenals ouderen en kinderen) zonder veel inspanning aan de vleugel moet trekken of duwen. De vleugel komt bijna vanzelf uit het frame en kan moeiteloos worden geopend dankzij een eenvoudige draai aan het handvat. Het sluiten van de schuifpui gaat eveneens zonder enige vorm van inspanning: duw de schuifpui eenvoudig in de juiste positie, draai de hendel in de gesloten stand en de schuifpui is veilig en stevig betrouwbaar afgesloten.

Het schuifdeursysteem van KozijnenCentrum24 is dé ideale manier om zowel uw interieur als tuin geheel naar eigen smaak af te maken. Om het u daarom zo eenvoudig mogelijk te maken kunt u bij ons gemakkelijk en snel alle informatie over onze hef- en kiepschuifpuien bekijken en de prijzen online berekenen. Zo hoeft u niet te wachten op een prijsofferte en weet u direct waar u aan toe bent. Onze online configurator en de persoonlijke service van KozijnenCentrum24 zorgen ervoor dat u de droom schuifpui krijgt waar u gegarandeerd jarenlang plezier aan zult hebben.

Kozijnen-Centrum24, dag en nacht uw online centrum van Kozijnen en meer.