ThermoMax Prime Kozijnen

Showing all 4 results

-30%
vanaf 121,38 84,97 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-30%
vanaf 129,28 90,49 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-30%
vanaf 155,13 108,59 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-30%
vanaf 148,66 104,06 inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Thermomax Prime - functionaliteit en veelzijdigheid op het hoogste niveau

Heeft u een eigen huis dan weet u dat u regelmatig onderhoud moet plegen om uw huis in topconditie te houden. Dit geldt zeker voor het schilderen van uw houten kozijnen, die, als u dit niet regelmatig doet, af gaan bladderen en zelfs kunnen gaan rotten. Hebt u wel eens gedacht aan het vervangen van uw houten kozijnen voor kunststof? Los van af en toe een keertje schoonmaken, heeft u aan de kunststof kozijnen van Thermomax Prime geen onderhoud. Ze hebben geen likje verf nodig, ze gaan nagenoeg niet kapot en u hoeft er dus vrijwel niets aan te doen. Dit bespaart niet alleen veel kosten, maar ook werk en tijd. Omdat de kozijnen van Thermomax Prime zeker 50 jaar meegaan, is het aanschaffen van de Thermomax Prime kozijnen een zeer verstandige investering en verhoogd het ook direct de waarde van uw huis.

Aantrekkelijk, elegant ontwerp dat past bij uw interieur

Kozijnen en ramen behoren tot de belangrijkste ontwerpelementen van een gebouw. Ze vormen het uiterlijk van de gevel en geven het een individueel ontwerp. Bij Kozijnen-Centrum24 heeft u de ruime keuze tussen talrijke decors van het gerenommeerde merk Renolit die in de vorm van decoratieve foliën op de profielen worden gelamineerd. Denk bijvoorbeeld aan hoogwaardige, ‘classic white’ houtdecors of opvallende/ traditionele kleuren die beschikbaar zijn voor het uitkiezen. Naast het geven van een persoonlijke ‘look’ beschermen de vormvaste en onderhoudsvriendelijke foliën van Renolit, met Solar-Shield-technologie, de oppervlakken van uw kozijnen tegen zowel heftige weersinvloeden als tegen hardnekkig buitenvuil. Het revolutionaire ‘Solar Shield´ technologie vermindert de warmteontwikkeling op het oppervlak en dankzij het UV-werende karakter draagt het bij aan een langere levensduur.

Kwaliteitsbeslag voor extra veiligheid

De Thermomax Prime-productlijn is standaard uitgerust met kwaliteitsbeslag van het gerenommeerde merk MACO. Het kwaliteitsbeslag van Maco zorgt voor extra veiligheid en bescherming tegen inbraak in combinatie met de stalen versterkingen in de vleugel en het frame. Het MACO-beslag biedt al in de standaard RC 1 N-versie (afkorting voor ‘Resistance Class) en in combinatie met de stalen versterkingen in de vleugel en het frame een zeer betrouwbare bescherming tegen inbraak. Dankzij onze online configurator heeft u de mogelijkheid om de elementen met een beveiliging tot wel RC 2 N samen te stellen om zodoende de bescherming tegen inbraak aanzienlijk te vergroten.

Bespaar onnodige stookkosten met de isolerende kozijnen van Thermomax Prime

Tegenwoordig zijn kozijnen met een isolerend karakter belangrijker dan ooit en verdienen daarom uw aandacht. Enerzijds is het milieu zwaar vervuild door onnodige verwarming door slecht isolerende kozijnen en anderzijds zijn de onnodige verwarmingskosten slecht voor uw portemonnee. Gelukkig zijn de kunststof kozijnen bij Kozijnen-Centrum24 ook betaalbaarder dan ooit(!), terwijl het enige dat beter is dan onze prijs de kwaliteit van onze kozijnen zijn.

Naast de vertrouwde veiligheid dat u s’ nachts in alle rust laat slapen hebben de kunststof kozijnen van Thermomax Prime ook een uniek isolerende werking. De bijzonder goed doordachte constructies van de profielsystemen en de speciale beglazing laten de oer-Hollandse kou buiten en zorgen ervoor dat de zalige, knusse warmte uw woning niet ontsnapt. De uniek isolerende meerkamerprofielen, dubbele of drievoudige beglazing en geavanceerde afdichtingssysteem bieden bescherming tegen ruige weeromstandigheden en brengen uw huis op elk moment van het jaar bijzonder comfort. De ruimtes tussen de dubbele of drievoudige beglazing zijn gevuld met argon gas. Het gas zorgt voor een laag verlies aan warmte en een optimaal gebruik van zonnewarmte. Het centrale afdichtingssysteem met drie afdichtingen rond de omtrek beschermt de kamer tegen weer, wind en lawaai en verbetert zowel de thermische als de akoestische eigenschappen van de kozijnen.

In eigen stijl, naar eigen wens op maat gemaakte producten

Geef inbrekers en onnodig hoge stookkosten geen kans en stel uw Thermomax Prime producten samen, wanneer u maar wilt, vanuit het comfort van uw eigen huis. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u in onze online webwinkel simpel en snel alle informatie over onze producten bekijken en de bijbehorende voordelige prijzen eenvoudig laten berekenen. Zo hoeft u niet te wachten op een prijsofferte en weet u direct waar u aan toe bent. Neem rustig de tijd die u nodig hebt, onze online gebruiksvriendelijke configurator is dag en nacht raadpleegbaar en staat zeven dagen per week tot uw beschikking.