Schüco Kozijnen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Schüco, een investering voor het leven

Functionaliteit op het hoogste niveau

Kozijnen, deuren en schuifpuien bepalen in hoge mate de uitstraling van uw woning. Ze zorgen voor daglicht in woonruimtes, geven u een helder uitzicht en beschermen u tegen harde wind, regen en andere invloeden van buitenaf. Wanneer u uw keuze voor de kozijnen en deuren in uw woning moet maken, wilt u natuurlijk dat dit voldoet aan de beste technische mogelijkheden, zonder dat dit ten koste gaat van de vormgeving die u voor ogen heeft. Wanneer u zoekt naar een tijdloos en duurzaam design dat bij u en uw woonstijl past, dan vindt u bij Kozijnen-Centrum24 de uitstekende oplossingen. Onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, levensduur, comfort en veiligheid en dat voor een uniek goedkope prijs.

Bij Kozijnen-Centrum 24 vindt u populaire series als de CT70 of Living voor elke wens en voor elke budget. Het CT 70-profiel met een breed scala aan accessoires en toepassingen is de allrounder onder de kunststofkozijnen van Schüco.  Het geavanceerde 5-kamer-profielconstructie met een optimaal isolerend karakter verlaagt het energieverbruik, verminderd de verwarmingskosten en draagt zo direct bij aan een vollere portemonnee en schonere milieu.   Standaard is de CT 70 voorzien van dubbele beglazing, een hoogwaardig beslagsysteem en twee afdichtingen ter bescherming tegen vocht en wind. U kunt het kunststof kozijnsysteem ook achteraf uitrusten met een breed scala aan accessoires, de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Schüco kozijnen van kunststof - technologie van de toekomst

Het omvangrijke assortiment van Schüco omvat verschillende profiel- en accessoiressystemen voor de productie van kozijnen, deuren en schuifpuien en garanderen een fantastische energiebesparing, uitstekende isolatiewaarden en verbeterde veiligheid. Met het oog op het woongenot creëren onze producten licht overgoten kamers, een verhelderend aanzicht naar buiten en verhogen ze het comfort en de esthetiek in uw woonruimte.

Isolerend karakter van topkwaliteit

Glas in ons huis heeft natuurlijk meerdere functies. Allereerst is het bedoeld om ervoor te zorgen dat we meer dan genoeg licht in ons huis krijgen. Niemand wil namelijk in een donker hol wonen en door kozijnen met glas in uw woning komt er meer dan genoeg natuurlijk licht binnen. Maar daarnaast heeft glas natuurlijk ook een isolatiewaarde. Schüco kozijnen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van warmte- en geluidsisolatie zoals voorgeschreven in het kader van de energiebesparingswet (EnEV).

Hoogwaardige componenten zoals thermisch isolerende meerkamer profielconstructie, hoog isolerend glas met twee- of drievoudige beglazing of geluidsdichte beglazingen zorgen voor een harmonieus wooncomfort voor het hele gezin.  Onze Schüco kozijnen met driedubbele beglazing zijn uiteraard ook voor passiefwoningen zeer geschikt en hebben een U-waarde van slechts 0,6 W/m2K. Dubbel of driedubbel beglazing heeft altijd een of twee afstandhouders nodig, hetgeen zorgt voor de isolerende ruimte tussen de glasplaten. Naast de meervoudige beglazing en thermisch verbeterende afstandhouders zijn de kozijnen van kunststof vaak met edelgas gevuld, waardoor de warmte- uitstroom verminderd wordt en de U- waarde drastisch daalt.

Hoe lager, hoe beter…

De U-waarde is de technische term voor de isolatiewaarde van glas en geeft aan hoeveel warmte het glas doorlaat. De waarde wordt bepaald tussen de binnen- en buitenzijde, per vierkante meter oppervlak en per uur, bij een temperatuurverschil tussen binnen en buiten van 1 °Kelvin. Daarbij is de gouden stelregel: hoe lager de U-waarde van glas, hoe beter de isolerende werking is. Andersom geldt: een minder grote besparing inzake stookkosten is het gevolg van een hoge U-waarde.  Kortom, het aanschaffen van glas met een hoge isolatiewaarde is een waardevaste investering en maakt het ook eenvoudiger om uw woning te verhuren of te verkopen.

Geluidsisolatie voor een rustgevende omgeving

Goede geluidsisolatie zorgt voor een betere privacy en nachtrust en dat maakt uw woning een stuk prettiger. Door een gebrek aan een degelijke geluidsisolatie kan het woongenot behoorlijk verstoord worden, maar gelukkig is dit met de kozijnen van Schüco snel te verhelpen. Geluidswerende glazen met effectieve geluidsisolatie zijn de ideale oplossing voor kozijnen, balkon- en terrasdeuren voor steden, straten of woonwijken die zwaar benadeeld zijn met lawaai.  De meervoudige beglazing is asymmetrisch, wat betekend dat de binnen- en buitenschijven een andere dikte hebben. In ingebouwde staat bereiken de Schüco kozijnen een geluidsisolatiewaarden van slechts 48 dB, waarbij zelfs de standaard isolerende beglazingen eenvoudig bijdragen aan een betere communicatie, concentratie en rust in de woonkamer of kantoorruimte.

Geborgenheid met de hoogwaardige kozijnen van Schüco

Een inbreker heeft slechts een paar luttele seconden nodig om een onbeveiligde kozijn te openen en binnen te komen. Komt een inbreker erachter dat het een stuk moeizamer gaat om het glas kapot te krijgen, dan neemt het risico toe om opgepakt te worden. Vaak wordt de keuze dan ook gemaakt om te vluchten. Ook hier geldt een simpele doch gouden stelregel: hoe hoger de weerstandsklasse, hoe beter de bescherming tegen inbrekers.

Met de inbraakbestendige kozijnen, deuren en schuifdeuren van Schüco worden alle bedreigingen eenvoudig geëlimineerd. Een van de toepasbare veiligheidselementen zijn de vergrendelingen met paddestoelkop en de stalen fittingen. De vergrendeling met paddestoelkop dankt zijn naam aan de paddestoelvormige pin op de kozijnvleugel, die bij het sluiten van het kozijn in de sluitplaten op het raamkozijn haakt. Zo kan het optillen van het kozijn- afhankelijk van het veiligheidsniveau - bemoeilijkt of onmogelijk gemaakt worden.Weerstandsklassen

Bij Kozijnen-Centrum 24 heeft u de mogelijkheid om het kozijnprofiel, beslagtechnologie en beglazing met inbraakwerende elementen uit te rusten, waardoor u direct voldoet aan de eisen van de Europese norm EN 1627. De Europese norm EN 1627 beschrijft de eisen voor de eigenschappen van inbraakwerende kozijnen, deuren en hun classificatie. Deze eisen worden in verschillende weerstandsklassen ingedeeld. Kozijnen uit weerstandsklasse 1 bieden een basisbescherming tegen lichamelijk geweld zoals intrappen, tegenaan springen, met schouder induwen, omhoogschuiven en eruit rukken. Ze bieden echter minimale bescherming tegen het gebruik van breekijzers. Kozijnen uit weerstandsklasse 2 maken gelegenheidsdieven met gereedschappen zoals schroevendraaiers, tangen en wiggen het leven moeilijk. Ze bieden een gemiddelde bescherming tegen inbraak. Een kozijn uit weerstandsklasse 3 biedt een hoge bescherming tegen inbraken. Ze houden ook stand tegen pogingen van inbrekers die zich met een tweede schroevendraaier en een koevoet toegang willen verschaffen.  Schüco biedt veiligheidscomponenten voor de weerstandsklassen WK 1 tot WK 3 (Resistance Class RC 2 en RC 3). Hierdoor voldoen onze producten niet alleen aan de wettelijke vereisten van de weerstandsklassen, ze geven u ook een gevoel van veiligheid en geborgenheid in uw eigen huis. Daar kunt u zeker van zijn!

Simpel, snel en goedkoop

Met onze gebruiksvriendelijke configurator is het mogelijk om uw eigen Schüco- kozijnen in slechts enkele eenvoudige stappen aan uw ideeën en wensen aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan onze omvangrijke decor- en kleurvariëteit en de selectie van elegante contouren welke u de maximale vrijheid geven voor het creëren van individuele accenten met kleuren en vormen. Profiteer van onze eersteklas aanbiedingen en laat ons u overtuigen van een fantastische kwaliteits- prijsaanbod.