Aluplast kozijnen

Showing all 9 results

-30%
vanaf 172,58 120,81 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-30%
vanaf 172,58 120,81 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 109,59 82,19 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 109,59 82,19 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 124,53 93,40 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 124,53 93,40 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 127,85 95,89 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 141,13 105,85 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 141,13 105,85 inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Duitse topkwaliteit voor buitenaards voordelige topprijzen

Kozijnen-Centrum24 hecht veel waarden aan de kwaliteit van de producten, evenals het uiteraard belangrijk is dat deze kwaliteit betaalbaar is. Om de meest fantastisch kwaliteits-prijsverhouding te realiseren biedt Kozijnen-Centrum24 enkel de beste Duitse topmerken met een zeer voordelig prijskaartje aan. En wanneer u rondvraagt naar de beste topmerken uit de kozijnenwereld, dan denken kenners wereldwijd gelijk aan Aluplast.

Waar kwaliteit is, is Aluplast!

De hoogwaardige kozijnen van Aluplast zijn voor elke woning geschikt en kunnen aan bijna al uw woonwensen worden aangepast. Bij Kozijnen-Centrum24 helpen wij u graag door onze kozijnen van Aluplast in talrijke uitvoeringen en maten tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. Wij bieden een ruime selectie aan kleuren, decors en vormen die uw kozijn een persoonlijk, opvallend uiterlijk geeft. De sterke, betrouwbare profielen van superieur staal bieden bescherming tegen corrosie, evenals het zorgt voor hoge stabiliteit en een lange levensduur. Zowel het frame als de vleugels zijn van twee á drie omringende afdichtingsniveaus voorzien die ervoor zorgen dat externe invloeden als regen en wind ongewenst uw woning binnendringen.

… als een luxe thermoskan

De kunststof kozijnen van Aluplast kennen een meer- kamersysteem. Afhankelijk van het aantal kamers in het kozijn wordt een isolatiewaarde toegekend aan de kunststof kozijnen. Deze ‘kamers’ zijn compartimenten gevuld met stilstaande lucht, net zoals bij een luxe thermoskan. Hierdoor isoleren de kozijnen optimaal en wordt energiebesparing een feit. Naast het isolerende karakter zijn de kozijnen van Aluplast onderhoudsarm, zeer makkelijk schoon te houden en hebben een lange levensduur. Vergeet tenslotte niet dat de energiezuinigheid van een huis uiteraard belangrijk is bij de aan- of verkoop van een woning.

IDEAL Serie, dé klassieker onder de kozijnprofielen

Zoals automerken verschillende series hebben, zo heeft Aluplast dat ook. Een van deze series is de IDEAL- serie, dé klassieker onder de kozijnprofielen. De populaire IDEAL- serie van Aluplast wordt gekenmerkt door een harmonieus design en voldoet volledig aan de strengste eisen en voorschriften. Daarnaast combineert de IDEAL- serie de modernste techniek met gebruikscomfort tegen zeer een aantrekkelijke prijs. Dankzij onze geprezen configurator heeft u de mogelijkheid om in een paar stappen uw eigen, persoonlijke Aluplast kozijn volledig naar wens samen te stellen.

Garantie voor een optimale thermische en akoestische isolatie

Kozijnoppervlakken nemen slechts een klein deel van het gebouwoppervlak in beslag, maar zijn wel de grootste boosdoeners voor warmte- en energieverlies. Met de kozijnen, balkondeuren en schuifpuien van Aluplast dringt u het warmte- en energieverlies drastisch terug. Niet alleen bespaart u met Aluplast die onnodige verwarmingskosten, ook verbeteren de producten van Aluplast de woonkwaliteit en draagt het bij aan het welzijn van uw gezin. Bovendien staat bij Aluplast veiligheid in een hoog vaandel, want een onveilige woning is geen harmonieuze woning. Het hoogwaardige productmateriaal van Aluplast maakt het voor inbrekers haast onmogelijk om onze kozijnen, balkondeuren en schuifpuien buitenaf te openen en geven u een vertrouwd gevoel van veiligheid in uw eigen woning. Een veilig gevoel draagt bij aan een optimaal wooncomfort en bevorderd uiteraard een goede nachtrust voor het hele gezin.

Innovatie maakt beter

Met veel genoegen kunnen wij stellen dat klanttevredenheid en productverbetering zowel bij Aluplast als Kozijnen-Centrum24 te allen tijde centraal in de strategie staan. Innovatie van bedrijfsprocessen en producten is daarom een alsmaar durend proces in onze vertrouwde samenwerking. Om continue de beste kwaliteits- prijsverhouding te realiseren, blijven wij onze producten en medewerkers ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken en technologieën. Een tweetal beknopt omschreven voorbeelden van innovatieve technologieën die met name de Aluplast-kozijnen kenmerken:

  • “Hechttechnologie”. Dankzij de hechttechnologie, waarbij het glas vastzit in de vleugel, neemt de dichtheid en ook de stabiliteit van het kozijn toe. Er zijn geen metalen, thermische ‘bruggen’ in de verlijming van het glas, wat leidt tot een aanzienlijke verbetering van de thermische isolatie. De ruit is volledig verbonden met de vleugel, waardoor de ruit lichter en stabieler is. Voordeel: het kozijn vervormt niet en de prestatiekenmerken en levensduur worden aanzienlijk verhoogd.
  • Polyurethaanschuim. De kamers van het frame zijn volledig met polyurethaanschuim in schuim gezet en zorgen voor een optimale luchtdichtheid. Voordeel: een unieke thermische als akoestische isolatie die het wooncomfort op elk vlak aangenaam verbeterd.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u in onze online webwinkel eenvoudig en snel alle informatie over onze Aluplast producten bekijken en de bijbehorende voordelige prijzen gemakkelijk laten berekenen. Zo hoeft u niet te wachten op een prijsofferte en weet u direct waar u aan toe bent. Profiteer van onze eersteklas aanbiedingen en ontwerp uw bestelling wanneer u wilt in onze online 24/7 configurator.

Kozijnen-Centrum24, dag en nacht uw online centrum van Kozijnen en meer.