Het bestelproces

Al onze kozijnen, balkondeuren en schuifpuien worden voor u met zorg gefabriceerd, zoals u ze heeft ingevoerd en besteld heeft in onze webwinkel. Gezien het feit dat wij enkel producten op maat voor u maken, verzoeken wij u om alle specificaties, elementafmetingen en accessoires (eventueel in overleg met een installateur of bouwspecialist) nauwkeurig op te meten en nogmaals op correctheid te controleren.

Nadat u alles op correctheid hebt gecontroleerd, kunt u de elementafmetingen en maten in onze online configurator zetten. Onze configurator zal direct de meest scherpste prijs weergeven. Indien u meerdere producten nodig heeft die precies hetzelfde zijn, dan kunt u naast de bestelknop het aantal verhogen of verminderen. Uiteraard kunt u ook meerdere,verschillende producten vrijblijvend in uw winkelmandje plaatsen en vervolgens uw bestelling afronden.  

Zodra uw bestelling bij Kozijnen-Centrum24 in goede orde is ontvangen, krijgt u per e-mail een orderbevestiging toegezonden. Uw bestelling wordt na betaling via IDeal of PayPal vrijwel direct in productie genomen. Indien u wenst om per bankoverschrijving te betalen, dan wordt uw bestelling in behandeling genomen nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Zodra de betaling in goede orde is ontvangen, ontvangt u ook hiervan een bevestiging van ons en gaan wij direct aan de slag.

Op het moment dat uw bestelling in de fabriek gereed is gemaakt en  volledig bij ons is samengesteld, nemen wij contact met u op om een afspraak voor de levering te maken. Vervolgens nemen wij één dag voor de afgesproken dag van levering contact met u op over de beschikbare tijdsblokken (de levertijd) op die dag.

Veel plezier met uw producten en nogmaals bedankt voor uw bestelling!