Balkondeuren Aluplast

Showing all 9 results

-30%
vanaf 694,99 486,49 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-30%
vanaf 694,99 486,49 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 441,30 330,98 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 441,30 330,98 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 501,48 376,11 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 501,48 376,11 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 514,85 386,14 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 568,35 426,26 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 568,35 426,26 inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Aluplast - toonaangevende fabrikant van kunststofprofielen sinds 1982

Het Duitse familiebedrijf Aluplast, opgericht in december 1982, behoort sinds mensengeheugen tot de meest gerenommeerde en gerespecteerde kozijnproducenten van Europa. De filosofie om hoogwaardige kwaliteitsproducten tegen de meest voordelige prijzen te bieden, maakt van Aluplast een producent dat niet alleen streeft naar het beste, maar ook naar een uniek klanttevredenheid waar iedere klant met enthousiasme over mee kan praten. Eenvoudige bediening, zeer lange levensduur en uitstekende inbraakveiligheid staan op de voorgrond van de voordelige doch hoogwaardige producten van Aluplast.

Elke dag beter en slimmer worden

Met veel genoegen kunnen wij stellen dat klanten en productverbetering zowel bij Aluplast als Kozijnen-Centrum24 te allen tijde centraal in de strategie staan. Innovatie van bedrijfsprocessen en producten is daarom een alsmaar durend proces in onze vertrouwde samenwerking. Om continue de beste prijs-kwaliteitverhouding te realiseren, blijven wij onze producten en medewerkers ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken en technologieën. Kortom, een gouden samenwerking tussen producent en leverancier die u als klant niet overal tegenkomt! Want het moment dat de klant tevreden is, zijn wij tevreden!

Aantrekkelijk, elegant ontwerp met een uniek energiebesparend karakter.

Kozijn- en deuroppervlakken nemen slechts een klein deel van het gebouwoppervlak in beslag, maar zijn wel de grootste boosdoeners voor warmte- en energieverlies. Slecht geïsoleerde kozijn- en deurelementen kunnen een warmte- en energieverlies van maximaal 40% veroorzaken, ‘een flinke slok op de borrel’ voor uw energierekening. Met Aluplast kozijnen en balkondeuren dringt u het warmte- en energieverlies drastisch terug en voorkomt u onnodige uitgiften in uw portemonnee.

Kozijnen en balkondeuren uit de IDEAL serie zijn stuk voor stuk van Duits topkwaliteit, onder andere dankzij het hoogwaardige materiaal en de geavanceerde meer-kamersystemen die garant staan voor uitstekende U-waarde. Afhankelijk van het aantal kamers in het kozijn wordt een isolatiewaarde toegekend aan de kunststof kozijnen. Deze ‘kamers’ zijn compartimenten gevuld met stilstaande lucht, net zoals bij een luxe thermoskan. Hierdoor isoleren de kozijnen optimaal en wordt energiebesparing verwezenlijkt.

IDEAL Serie, dé klassieker onder de kozijnprofielen

Zoals automerken verschillende series hebben, zo heeft Aluplast dat ook. Een van deze series is de IDEAL- serie, dé klassieker onder de kozijnprofielen. De populaire IDEAL- serie van Aluplast wordt gekenmerkt door een harmonieus design en voldoen volledig aan de strengste eisen en voorschriften. Daarnaast combineert de IDEAL- serie de modernste techniek met gebruikscomfort tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

De IDEAL-kunststofprofielen zijn beschikbaar in de Classicline en Basicline variant. Welke variant het meest geschikt is voor uw woning hangt uiteraard af van uw persoonlijke behoeften en wensen. Zowel de Classicline als de Basicline profielen laten de oer-Hollandse kou buiten en zorgen dat de zalige, knusse warmte niet uw woning ontsnapt. Bekijk dag en nacht alle mogelijkheden verder in onze online webwinkel.

In eigen stijl, naar eigen wens op maat gemaakte producten

De kunststofprofielen van Aluplast overtuigen niet alleen qua technologie, maar maken ook indruk met hun verschillende frame-ontwerpen en kleurvariëteit. De producten van Aluplast zijn zo ontworpen dat ze nagenoeg aan alle individuele eisen en wensen van de klant kunnen worden gefabriceerd, evenals aangepast worden aan de stijl van de voorgevel en het interieur. Het kleurenpalet varieert van warme vensterkleuren zoals mahonie of goudkleurige eikenhouten tot moderne of kleurrijke uitvoeringen zoals een schitterende blauwe of antraciet- grijze zandstructuur. De kleur kan eenvoudig met slechts één klik in de online-configurator naar wens worden geselecteerd.

Geef inbrekers geen kans met Aluplast!

Het verliezen van waardevolle eigendommen als gevolg van een inbraak is een schrikbeeld voor ieder mens of ondernemer. Om nog maar te zwijgen over de braakschade en de tijdrovende nasleep die een inbraak met zich mee kan brengen. Het is moeilijk om een inbraak volledig uit te sluiten, maar er zijn meerdere maatregelen te nemen die de kans op een inbraak verkleinen. Om deze ongewenste indringers daarom geen kans te geven, moeten kozijnen en (balkon)deuren stabiel, bestendig en inbraak werend zijn. Gesteld kan worden dat een betrouwbare inbraakbeveiliging een systeem is dat veel tijd en moeite kost voor de inbreker. Hoe langer het duurt om toegang in uw woning te krijgen, des te sneller kan het zijn dat de inbreker opgeeft. De producten van Aluplast verhogen de veiligheid aanzienlijk, maken het inbrekers haast onmogelijk om kozijnen en balkondeuren van buitenaf te openen en geven u een vertrouwd gevoel van veiligheid in uw eigen woning. Een veilig gevoel draagt bij aan een optimaal wooncomfort en bevorderd uiteraard een goede nachtrust voor het hele gezin.

Overtuig uzelf van de producten van Aluplast en laat u in onze online webwinkel inspireren door de talrijke mogelijkheden en combinaties die aan de stijl van uw interieur aansluiten.

Kozijnen-Centrum24, dag en nacht uw online centrum van Kozijnen en meer.