Balkondeuren

balkondeuren-thermomax-prime
-30%
vanaf 599,44 419,61 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-30%
vanaf 425,61 297,92 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-30%
vanaf 543,94 380,76 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-30%
vanaf 453,28 317,30 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
balkondeuren-aluplast
-30%
vanaf 694,99 486,49 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-30%
vanaf 694,99 486,49 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 568,35 426,26 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 568,35 426,26 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 514,85 386,14 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 501,48 376,11 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 501,48 376,11 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 441,30 330,98 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
-25%
vanaf 441,30 330,98 inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Kunststof balkondeuren – Een vertrouwde toegang tot uw woning

Balkondeuren zijn medebepalend voor de uitstraling van uw interieur in combinatie met een harmonieus wooncomfort. Besteed daarom net zoveel aandacht en zorg aan de aanschaf van een nieuwe balkondeur als aan nieuwe meubelen. Bij Kozijn-Centrum24 heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment balkondeuren in verschillende stijlen en uitvoeringen passend bij elke woning. Met behulp van moderne en innovatieve technologie zijn de balkondeuren van Kozijnen-Centrum24 van eersteklas materialen gemaakt om jarenlang een vertrouwde toegang tot uw woning te zijn. Bovendien volgen onze balkondeuren de trend van het moment en worden gekenmerkt door hun duurzaamheid en functionaliteit gecombineerd met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. We houden onze aanbiedingen scherp en actueel zodat u onze producten altijd in de hoogste kwaliteit tegen voordelige en eerlijke prijzen kunt verkrijgen.

Standaard zijn onze balkondeuren met hoogwaardige fittingen van bekende fabrikanten uitgerust, waarbij onze speciale ‘paddestoelkop-vergrendelingen’ een hoge mate van veiligheid en gemak garanderen. De balkondeuren zijn gemaakt van eersteklas kunststofprofielen en voldoen, zoals al onze producten en componenten, aan de toekomstige eisen op het gebied van energiebesparing en veiligheid. Verder kunt u uw kunststof balkondeuren eenvoudig zelf bestellen met speciale beglazing voor bijvoorbeeld betere geluidsisolatie, meer inbraakveiligheid of betere bescherming tegen extreme weersomstandigheden. Kortom, welke kleur, profiel, ontwerp of beglazing u ook kiest; dankzij onze online configurator kunt u uw balkondeur in eigen stijl aanpassen met een uiterst duidelijke prijstransparantie.

Kunststof balkondeuren – Robuust, duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Tegenwoordig is kunststof, ook wel bekend als PVC, het meest praktische en onderhoudsvriendelijke materiaal voor balkondeuren en kozijnen. Het voordeel van balkondeuren van kunststof is dat ze in bijna alle uitvoeringen, maten en kleuren kunnen worden geproduceerd. Ook op het gebied van beglazing bieden wij talrijke mogelijkheden die een bijzondere impuls geven aan uw wooncomfort. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidsglas voor een inbraak werend effect of zorg voor meer privacy door passende versieringen in uw balkondeurglas samen te stellen.

Onze balkondeuren zijn, net als onze kozijnen, configureerbaar in 5 tot 7-kamersystemen met variabele diepten en bieden zowel uitstekende thermische als akoestische isolatie. Door het gebruik van weerbestendige en duurzame PVC- kunststofmateriaal zijn de balkondeuren van Kozijnen-Centrum24 onderhoudsarm, gemakkelijk schoon te maken en bovenal energiebesparend. Last but not least, onze balkondeuren van kunststof zijn ook milieuvriendelijk, omdat het gebruikte PVC- kunststofmateriaal duurzaam kan worden gerecycled en opnieuw in de productieketen kan worden ingebracht. Stel vandaag nog uw nieuwe balkondeuren vrijblijvend samen met behulp van onze online-configurator en bestel ze rechtstreeks en eenvoudig vanuit het comfort van uw eigen huis.

Overtuig uzelf van onze hoogwaardige balkondeuren, laat u in onze online webwinkel inspireren door de talrijke mogelijkheden die aan de stijl van uw woning aansluiten en sta versteld van de fantastische prijs-kwaliteit verhouding.

Kozijnen-Centrum24, dag en nacht uw online centrum van Kozijnen en meer.