Achterdeuren


Stel eenvoudig uw achterdeuren samen en bestel ze vertrouwd en snel online

Tegenwoordig hebben de meeste Nederlandse woningen niet alleen een hoofdingang (voor- of huisdeur), maar ook een tweede ingang (achterdeur). Hierdoor worden visuele accenten niet alleen bij de voordeur of het kozijn gelegd, maar ook bij de achterdeur die het aanzicht van uw huis compleet maakt. De hoogwaardige kwaliteitsdeuren van Kozijnen-Centrum 24 zijn onderhoudsarm, stijlvol en bovenal voordelig voor uw portemonnee. Naast het in geheel eigen stijl verkozen uiterlijk spelen de factoren veiligheid en warmte- en geluidsisolatie een zeer belangrijke rol in onze producten.

Onbegrensde mogelijkheden

Sommige buitendeuren beantwoorden aan een verhoogd veiligheid gehalte en andere buitendeuren streven naar de hoogste prestaties op het gebied van isolatie en milieuvriendelijkheid. De hoogwaardige achterdeuren van Kozijnen-Centrum24 voldoen ruimschoots aan beide belangrijke aspecten die voor jarenlang een vertrouwde toegangspoort tot uw woning zullen vormen. Onze achterdeuren met inbraakwerend karakter bieden optimale bescherming tegen inbrekers en zijn onder andere voorzien van een hoogwaardig slot, veiligheidsbeslag van Duits topkwaliteit, veiligheidssluitplaten en robuuste kern.

Dankzij een veelvoud aan kleuren, decoraties, beglazingen en deurgrepen bestaan er nagenoeg geen onmogelijkheden bij het samenstellen van uw droomdeur. Kies de passende designelementen zoals kleur, deurgreep, beglazing, veiligheidspakket en accessoires passend bij het ontwerp van uw interieur of buitenaanzicht en stel uw gewenste achterdeur in slechts enkele eenvoudige stappen online samen. Uiteraard is het raadzaam om de achterdeur te voorzien van hoogwaardig beslag, waaronder een robuuste slot ter bescherming tegen inbrekers. U kunt bijvoorbeeld de juiste cilinder, deurgrepen en deurkrukset voor uw nieuwe achterdeur eenvoudig bij de bestelling voegen. Naast de uitgebreide standaarduitrusting biedt onze online configurator ook een divers aanvullende uitrustingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan glazen panelen die de lichtinval en helderheid in de entree of het woongedeelte vergroten. Laat u inspireren door ons ruime assortiment en ontwerp gemakkelijk en goedkoop een nieuwe achterdeur waar u jarenlang veel plezier van beleeft.

Kwaliteitsdeuren van kunststof, hout of aluminium

Ook al staan achter- en zijdeuren niet altijd in het middelpunt van de belangstelling, ze dragen toch bij aan de stijl van uw complete woning. Achterdeuren zijn meestal van kunststof, hout of aluminium gemaakt en bieden verschillende equipage, afhankelijk van het ontwerp en uw wensen. Door de omvangrijke keuze aan kleuren en natuurlijke houtmotieven kunnen uw achterdeuren harmonieus worden afgestemd op het type huis en gevelontwerp. Kleurfolies kunnen aan één zijde of aan beide zijden worden aangebracht. Achterdeuren van aluminium zijn goed bestand tegen weersinvloeden en worden vanwege hun robuustheid en inbraakveiligheid vaak toegepast in bouwruimtes met veel openbaar verkeer. Deze eigenschappen, evenals de fantastische isolerend karakter en de vormgevingsmogelijkheden, maken de deuren ook zeer interessant voor particuliere huishoudens. Daarnaast is de uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding, de hoge mate van onderhoudsvrijheid en isolerend karakter voor vele gelukkige klanten beslissend geweest om voor een kunststof achterdeur naar maat te kiezen.

Niet alleen zorgen onze achter- en zijdeuren van kunststof of aluminium ervoor dat u op langere termijn geld bespaart door hun hoge isolatiewaarde, ze verhogen ook de veiligheid met hun inbraakwerende veiligheidsuitrusting. Ook een kwaliteitsdeur voor bijvoorbeeld kelders, bijgebouwen, garages, of een stevige achterdeur kunnen u extra geruststelling bieden, omdat dit vaak de zwakste schakels vormen als het gaat om inbraak van uw huis. Als de kelder of een bijgebouw geopend is geeft dit regelmatig toegang tot de hele woning.