Verzorgingsproducten

Showing all 2 results


Schüco EasyCare, het onderhoud set voor duurzame kunststof kozijnen en deuren

Mooie en verzorgde kunststof kozijnen en deuren kunnen zeer verrassend bijdragen aan een nette uitstraling van uw woning. Zelfs binnenuit uw woonkamer of slaapkamer zijn moderne kunststof kozijnen of deuren een echte blikvanger, zowaar ook zonder enige decoratie of gordijnen. Ongeacht het feit dat onze kunststof kozijnen en deuren aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en onderhoudsarm zijn, worden ze, zoals ieder technisch product, door ruige weersomstandigheden en dagelijks gebruik lichtelijk belast. Dit zorgt in de praktijk ervoor dat het simpelweg reinigen met water en schoonmaakmiddelen waarschijnlijk voldoende is om uw kozijnen voor korte tijd een fris uiterlijk te geven, echter draagt het nagenoeg niet bij aan het waarborgen van de kwaliteit van de kozijnen. Een goede verzorging van uw kunststof kozijnen is onmisbaar om de waarde te behouden en met de onderhoudsproducten van Kozijnen-Centrum24 kost een gegronde verzorging nauwelijks geld, tijd en moeite.

Onze verzorgingsproducten van het gerenommeerde merk Schüco garanderen dat elk element van het kunststof kozijn of deur in topconditie blijft en hierdoor over een levensduur van minstens 50 jaar beschikken. Bovendien blijft het hang- en sluitwerk beter werken, wat zorgt voor een optimale isolatie en ventilatie. Zo draagt regelmatig onderhoud bij aan een goed binnenklimaat, het voorkomt vocht- en tochtklachten én zorgt ervoor dat inbraakpreventie optimaal blijft werken.

Reiniging en onderhoud

Zoals eerder gezegd wilt ‘onderhoudsarm’ niet per definitie zeggen dat uw kozijnen van kunststof geen onderhoud nodig hebben. De levensduur van het kozijn wordt sterk beïnvloed door het periodiek onderhouden van de kozijnen. Alleen door minimaal één keer in het jaar onderhoud uit te voeren kunt u er namelijk zeker van zijn dat uw kunststof kozijnen hun optimale uitstraling blijven behouden en veel langer meegaan.

Bij Kozijnen-Centrum24 maken we onderscheidt tussen een onderhoudsset voor witte en voor gekleurde kozijnen.

Onderhoudsset voor witte of gekleurde kozijnen (voorzien zonder of met foliën)

Het nalaten van een jaarlijks onderhoud kan op lange termijn leiden dat de witte kozijnen lichtelijk vergrijsd of vergeeld gaan uitzien. In ons assortiment bieden wij u het Schüco EasyCare onderhoud set voor witte kunststof kozijnen aan die het verkleuringsproces effectief en nagenoeg moeiteloos kan stoppen. Naast het onderhoud set voor witte kozijnen van kunststof presenteren wij ook de Schüco EasyCare onderhoud set voor gekleurde kozijnen (voorzien van foliën) van kunststof.