Bevestigingsmateriaal

Showing all 6 results

6,30 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
9,12 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
5,9211,50 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
5,9211,50 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
8,00 inclusief BTW, exclusief verzendkosten
14,50 inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Bestel uw bevestigingsmateriaal voor kunststof kozijnen online

Bent u op zoek naar professioneel installatiemateriaal voor kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien en heeft u, net als wij bij het Kozijnen-Centrum24, de kwaliteits- prijsverhouding, duurzaamheid en eenvoudige installatie op de voorgrond staan? In onze online webshop kunt u gemakkelijk en goedkoop verschillende, bijbehorende accessoires kopen, waarbij u bijvoorbeeld kunt denken aan montagesets inclusief kozijnschroeven, voegafdichtband (compriband) of onderhoudsproducten. Alles wat u nodig heeft voor een professionele, ongecompliceerde installatie, onderhoud en verzorging van uw kozijnen en deuren kan eenvoudig worden geselecteerd en worden besteld. Op het gebied van warmte- en geluidsisolatie en (inbraak)veiligheid is het belangrijk dat het installeren van de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien met zorg wordt verricht. De gebruikte (gekozen) afdichtings- en bevestigingsmateralen moeten worden goedgekeurd en afgestemd op het desbetreffende element, de spanning en het metselwerk.

Al onze montagematerialen zijn verkrijgbaar tegen een vaste lage prijs en kunt u gemakkelijk online toevoegen bij uw bestelling. Voordat u uw bestelling voltooit, selecteert u eenvoudig het benodigde montagemateriaal onder het kopje ‘’accessoires’’ en klikt u specifiek voor kozijnen- en deurmontage.

Voegafdichtband (Compriband) voor kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn rondom het profiel met compriband (ook bekend als: voegafdichtband of zwelband) afgedicht. Onze multifunctionele compribanden zijn eenvoudig in gebruik en zorgen ervoor dat de voeg tussen de muur en het kozijn strak bedekt is. De voegafdichtbanden voor kunststof kozijnen zijn weer- en Uv-bestendig en dankzij de hoge luchtdichtheid kennen ze uitstekende warmte- en geluidsisolerende eigenschappen. Op basis van de voegdiepte en voegbreedte wordt de geschikte compriband gekozen. Afhankelijk van de temperatuur en de tijd van het jaar past de compriband zich aan de voegbreedtes en oneffenheden van de componenten. Middels de compriband kunnen mogelijke voegen en naden in één keer luchtdicht, geluiddempend en thermisch isolerend worden afgewerkt.

Kozijnschroeven voor kunststof kozijnen

Kozijnschroeven, ook bekend als raamschroeven zijn een subcategorie schroeven zoals de naam zich doet vermoeden en wordt gebruikt om raam- en deurkozijnen te bevestigen. Kozijnschroeven voor kunststof kozijnen zijn gemaakt van staal en verzinkt en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor kunststof kozijnen dienen kozijnschroeven met verzonken kop te worden gebruikt. Deze hebben een zelf snijdend schroefdraad en maken het mogelijk het kozijn zonder spanning aan de muur te bevestigen. De kozijnschroeven van Kozijnen - Centrum24 zorgen voor een duurzame bevestiging van kozijnen op de juiste positie en maken een ongecompliceerde en voordelige installatie van uw kunststof kozijnen mogelijk.